Pripadnici mup-a primili su dojavu o fizičkom napadu na adresi Karađorđa Petrovića 115. Po dolasku na lokaciju policijski službenici zatekli su 30-godišnjaka kako se fizički obračunava sa kolegama iz susedne kancelarije; ocem, sestrom, ženom, ujakom, tetkom, očuhom, zetom, stricem i polubratom. Prijavljen je za nasilje u porodici – ogorčeno su izjavili za naš portal policijski službenici.

Naši novinari uspeli su da stupe u kontakt sa 30-godišnjim Markom Mirkovićem, koji ne negira da je do napada došlo, već tvrdi da čitava situacija ipak nije bila toliko ozbiljna.

Svaka porodica ima svojih loših dana, nama je to obično ponedeljak kad su nam kolege na bolovanju pa mi moramo da odradimo svih pet sati. Popuste čoveku živci, znate kako je, ali sve će biti u redu – kaže Marko koji je zbog prijave ipak morao da ode na razgovor u Bujanovačkoj policiji.

Rekao sam: “Mama,  nisi ni trebala da dođeš” – dodaje Marko koji poručuje da će sledeću nedelju da uzme godišnji kako bi se malo odmorio od porodice.

Vest je satiričnog karaktera!

Vaša reakcija?

Facebook komentari