Porođaj uopšte nije jednostavna i naivna stvar, ali majke uglavnom o ovom iskustvu pričaju sa osećanjem ispunjenosti i sreće. U ovoj priči to nije slučaj, a saznajte i zbog čega!

Ovo je veoma redak slučaj. 24-godišnja majka umalo nije umrla usled obilnog krvarenja, izgubila je čak litar krvi, tokom porođaja, ali ni to nije bilo najgore što su preživeli

Iskustvo porođaja je bilo toliko strašno da ona i njen muž ne planiraju više dece. "Ne verujem da ćemo imati više dece. Iskustvo sa Olivijom nas je dovelo do toga - posebno mog partnera. Svašta smo preživeli!"

Čepmenova je otišla nekoliko nedelja ranije u bolnicu pre nego što je njena ćerka Olivija trebalo da se rodi, međutim, niko se nije nadao prevremenom porođaju. Posteljica mlade majke bila je odvojena od zida materice što je dovelo do obilnog krvarenja

Obavljen je hitan carski rez, a majčino telo odbilo je antibiotike i upalo je u anafilatički šok. Lekari su uspeli da ožive Čepmenovu, ali je 10 dana bila u komi. Iz kome se probudila sa gubitkom pamćenja, uopšte nije mogla da se seti da je rodila ćerku Oliviju. Na to ju je trebalo stalno podsećatiVaša reakcija?

Facebook komentari