Doktori pretpostavljaju da je mladiću spasila život deklaracija šamponu koje je počeo da čita u posljednji čas, spasivši se tako od sigurne smrti dosadom.

Jutros je na sreću u poslednji čas izbegnuta prava tragedija. Do nesreće je došlo kada je Miroslav Ž. (23) otišao WC da obavi veliku nuždu. Na žalost, tek kada je seo na wc šolju Miroslav je shvatio da je zaboravio smartphone sa kojim često facebook aplikacijom krati vrieme u WC-u.

“Imam običaj da duže provodim vreme u WC-u. Na sreću imam taj telefon pa uvek igram igre na fejsbuku pa me odlazak u WC svako jutro čak i veseli. Kada sam shvatio da nemam telefon nisam se puno nervirao” prepričava Miroslav početak dramatične priče.

“Ipak, nakon samo pet minuta već mi je postalo prilično dosadno, a zabave nije bilo na vidiku. Vrteo sam se oko sebe, brojao pločice, pokušavao da pljunem u šolju kroz onaj otvor što ostane kada sednete. Ništa mi od toga nije donosilo zabavu” priča Miroslav koji je nakon deset minuta već bio umrtvljen dosadom.

“Nakon petnaestak minuta od silne dosade više nisam mogao ni da mislim. Čitao sam da su neki ljudi umirali od dosade gledajući Srpske humoristične serije, ali mislio sam da je to jedna od onih stvari koja se uvek dešava nekom drugom.”

 

Nakon dvadeset minuta stanje je već bilo alarmantno, a Miroslav je, kako su mu kasnije rekli doktori, gotovo bio na samrti.

“Ne znam što me nateralo, ali uhvatio sam taj šampon i odjednom mi je laknulo. Čitao sam deklaraciju i već mi je bilo bolje. Doktori su mi rekli da mi je to spasilo život. Da sam čekao još minut umro bih od dosade.”

Iako živimo u vreme pametnih telefona, stara i odbačena WC zabava čitanja nalepnica šampona Miroslavu je ovog puta spasila život. Miroslav se odlično oporavlja. Čim je izašao iz WC-a pročitao je nekoliko članaka na našem portalu. Nažalost, čim ih je pročitao opet je morao do toaleta. Ipak, ovog puta Miroslav je poneo svoj telefon.

Vaša reakcija?

Facebook komentari